Zoeken
  • Slaapkamertips.nl

Wat is er zo boeiend aan lingerie?

Terwijl mannen vaak tien van éénzelfde boxershort hebben, willen vrouwen nog weleens flink uitpakken en een behoorlijk deel van hun geld uitgeven aan bijzondere en exclusieve lingerie. Het is eigenlijk net als met persoonlijke verzorging. Waar mannen in de regel niet verder komen dan een pot gel en hun lievelingsmerk scheerschuim, slaan vrouwen soms honderden euro’s stuk op hun favoriete make-up remover of mascara. Maar wat is eigenlijk zo interessant aan lingerie? En maakt het mannen echt zoveel uit?Denk aan jezelf

Laten we beginnen met ‘zoveel mensen, zoveel smaken’. Persoonlijke voorkeur of smaak is ook op dit gebied niet in één hokje te duwen. Wel weten we na rondvraag dat vrouwen zich sexy en zelfverzekerder voelen in mooie lingerie. Of de man het nou ziet of niet. Draag als vrouw dus in de eerste plaats vooral waar je jezelf prettig in voelt. Het lijkt doodeenvoudig, maar dit advies wordt te weinig opgevolgd, dus mag best even onderstreept worden.


All about the basics?

Als we het vragen aan mannen gaat het gesprek al snel van lingerie naar de lichaamsdelen van de vrouw. Mannen houden van billen en van borsten. Groot, klein, dik of dun. De meeste mannen houden er niet over op. Maar hoé deze vormen mooi uitkomen in je setje is dus voor mannen veel belangrijker dat het setje of de dure designer die het heeft ontworpen. Kijk dus naar je eigen vormen en probeer ook eens te kijken naar basic merken zoals:

- Marlies Dekker

- Hunkemöller

- Of kijk gewoon eens bij de H&M


“Het moet toch uit”

Er is dan ook nog een andere groep mannen. Een groep die wellicht groter is dan wordt vermoed. Deze groep mannen ziet het setje nog geeneens zitten, laat staan de kleur of het ontwerp. Nee, ze zien een obstakel - een extra onnodige handeling - voordat alle kleding uit is. We verwijzen daarom terug naar de eerste alinea. Zorg dat jij jezelf relaxt voelt in je setje. Voel je je sexy en zelfverzekerd, dan straal je dit uit en dat is op zijn beurt wél weer opwindend voor de lompe mannen die de lingerie negeren. Zo is de cirkel rond.


Maar…

Maar, kijkende naar ‘zoveel mensen, zoveel smaken’: kijk ook goed naar je sexuele voorkeur. Een setje hoeft niet te bestaan uit een string en BH of uit een pakje van kant. Er zijn ook tal van erotische setjes die kunnen aanspreken. Catsuits, jarretelsets en netstof. Zonder bedekking op bepaalde plekken. niets verhullend of juist net wel.


Dus wil je meer iets speciaals aanschaffen voor een speciaal avondje; Klik hier eens, en kijk je ogen uit…


12 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven